Activiteitenhoeve

Wijlre

Het team van onze Activiteitenhoeve

De kleinschaligheid en huiselijkheid is niet alleen terug te vinden in onze visie of in de opzet en sfeer van de Activiteitenhoeve, maar ook in de samenstelling van ons team.

Vaste medewerkers zorgen voor herkenbaarheid, veiligheid en rust. De deelnemers zullen steeds de zelfde medewerkers tegenkomen.
Robin en Bo zijn als eigenaren van de Activiteitenhoeve het vaste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Waar Bo meer op de achtergrond mee helpt, is Robin de zorgboer en vast aanspreekpunt voor de deelnemers en begeleiders op de hoeve. 

Als erkend leerbedrijf geeft de Activiteitenhoeve stagiaires de mogelijkheid om in de praktijk ervaring en kennis te vergroten. Op de dagen dat zij aanwezig zijn, worden ze altijd bijgestaan door een vaste medewerker.

 

Vrijwilligers

We vinden het vanzelfsprekend dat ook onze vrijwilligers een speciale band krijgen met onze deelnemers. Daarom noemen wij ze vaste vrienden. Vaste vrienden zijn meer dan een vrijwilliger: ze kennen onze deelnemers, ze weten wat ze leuk vinden, wat hun hobby's zijn en bouwen een band op met elkaar. Een vaste vriend spreekt regelmatig af om er bijvoorbeeld samen op uit te trekken, of samen van dezelfde hobby te genieten.

Ben je zelf ergens heel goed in en wil je dit met ons delen, of vind je het gewoon fijn om mensen met een beperking te ondersteunen en hun extra aandacht te geven? Werk je graag in de tuin en vind je het leuk om iemand onder je hoede te nemen en elkaar te helpen? Maak je graag muziek, speel je piano of gitaar en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Laat ons dit dan zeker weten en maak vrijblijvend een afspraak om de sfeer te proeven en kennis te maken!

 

 

   Maak een afspraak om te snuffelen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen onze Activiteitenhoeve het goed met elkaar kan vinden. Daarom gaan nieuwe deelnemers eerst twee dagen/dagdelen bij ons snuffelen. Zij ervaren dan hoe het is om één of meer dagdelen per week naar onze dagbesteding te komen. Ook kunnen de vaste deelnemers en medewerkers van de Activiteitenhoeve beoordelen of er een wederzijdse klik is.

Lijkt het je leuk? Maak dan snel een afspraak om bij ons te komen snuffelen.

  Waarom Activiteitenhoeve Wijlre?

Er zijn zeker 5 redenen om te kiezen voor Activiteitenhoeve Wijlre als u een dagbesteding zoekt:

  1. Wij zijn gespecialiseerd in dagopvang en doen dit er niet bij. Zo kunnen wij iedereen de zorg bieden die hij/zij nodig heeft.
  2. Wij zijn een kleine zelfstandige zorgaanbieder en werken vanuit een huiselijke sfeer. Hierdoor creëren wij een familiegevoel en voelen onze deelnemers zich echt thuis!
  3. Wij richten ons niet op mensen met één specifieke beperking. Er wordt niet gekeken welke handicap of ziekte een deelnemer heeft, maar naar wat een deelnemer wel kan en wat hij/zij interessant en stimulerend vindt.
  4. Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld werken in de tuin, werken met dieren, creatief bezig zijn, koken en hebben in de zomer maanden zelfs een heus terras. Natuurlijk is er ook volop tijd om samen te spelen.
  5. Het activiteitencentrum is gevestigd in een sfeervolle boerenhoeve uit 1768 met riante tuin en huisweide, gelegen in Wijlre (Gemeente Gulpen. Zuid-Limburg).

Maak snel een afspraak om vrijblijvend te komen kijken in onze Activiteitenhoeve

Back to Top