Activiteitenhoeve

Wijlre

Openingstijden van de Activiteitenhoeve

De Activiteitenhoeve is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Officiële feestdagen zoals kerst en pasen zijn we gesloten. Andere dagen zoals Koningsdag, 5 mei, Carnaval  etc. zijn we  in overleg met de deeelnemers en hun verzorgers open! Wij hebben hier voor gekozen omdat onze deelnemers belang hechten aan continuiteit en structuur.

ActiviteitenHoeve Wijlre
Robin en Bo Augustin
Valkenburgerweg 105
6321 GC WIJLRE

06 34397337
06 46074866


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   Maak een afspraak om te snuffelen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen onze Activiteitenhoeve het goed met elkaar kan vinden. Daarom gaan nieuwe deelnemers eerst twee dagen/dagdelen bij ons snuffelen. Zij ervaren dan hoe het is om één of meer dagdelen per week naar onze dagbesteding te komen. Ook kunnen de vaste deelnemers en medewerkers van de Activiteitenhoeve beoordelen of er een wederzijdse klik is.

Lijkt het je leuk? Maak dan snel een afspraak om bij ons te komen snuffelen.

  Waarom Activiteitenhoeve Wijlre?

Er zijn zeker 5 redenen om te kiezen voor Activiteitenhoeve Wijlre als u een dagbesteding zoekt:

  1. Wij zijn gespecialiseerd in dagopvang en doen dit er niet bij. Zo kunnen wij iedereen de zorg bieden die hij/zij nodig heeft.
  2. Wij zijn een kleine zelfstandige zorgaanbieder en werken vanuit een huiselijke sfeer. Hierdoor creëren wij een familiegevoel en voelen onze deelnemers zich echt thuis!
  3. Wij richten ons niet op mensen met één specifieke beperking. Er wordt niet gekeken welke handicap of ziekte een deelnemer heeft, maar naar wat een deelnemer wel kan en wat hij/zij interessant en stimulerend vindt.
  4. Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld werken in de tuin, werken met dieren, creatief bezig zijn, koken en hebben in de zomer maanden zelfs een heus terras. Natuurlijk is er ook volop tijd om samen te spelen.
  5. Het activiteitencentrum is gevestigd in een sfeervolle boerenhoeve uit 1768 met riante tuin en huisweide, gelegen in Wijlre (Gemeente Gulpen. Zuid-Limburg).

Maak snel een afspraak om vrijblijvend te komen kijken in onze Activiteitenhoeve

Back to Top